HOME
SU DI NOI
FRANCHISE
MENU
Minestre Di Dahiye Sultan
Adesiye
Risotto Firik
Risotto Maklube
Risotto Kepse
Risotto Müceddere
Kemmuni Firikli Aş
İç Pilav
Yoğurt Aşı
Ekşi Aşı
Humusiye
Ispanak Borani
Ayazma
Kabak Borani
Dal Forno in Pietra
Katıklı
Biberli Ekmek
Meze (Antipasti) Locali
Humus
Muhammara (Peperoncini alle noci)
Insalata di olive verdi
Sarma İçi (Kısır)
Mütebbel
Abagannuç
Yaprak Sarma
Acılı Ezme
Mekdus
Tebbuli
Haydari
Sakız Murcu
Le Nostri Insalate Locali
Zahter
Sürklü
Tuzlu Yoğurtlu
Gavurdağı
Antakya Turşu
Çoban
I Piatti Locali di Akdeniz
Oruk Fırında
Sac Oruğu
Oruk Haşlama
Mumbar
Çiğ Köfte
Aşur
Firikli Patlıcan Dolması
Bakla Ezmesi
Şıhılmahşı
Kaytaz Böreği
Kuşbaşılı Humus
Kıymalı Humus
Çam Fıstıklı Humus
Pastırmalı Humus
Kebap a Metri
Metrelik Paşa
Metrelik Vezir
Metrelik Akdeniz Yoncası
Sapori Dimenticati di Antakya
Deveci Tuzda Tavuk
Deveci Tuzda Et
Deveci Cerra Kebap
Da Antakya
Akdeniz Yoncası
Sultan
Zahterli
Paşa
Akdeniz İncisi
Vezir
Rule
Zeytinli
Sürpriz
Harbiye Usulü Piliç
Belen Tava
Arap Tava
Sini
Kağıt
Deveci Et
I Nostri Kebap
Akdeniz Karışık
Zırh Kıyma (Acılı)
Zırh Kıyma (Acısız)
Kuzu Şiş
Tavuk Şiş
Patlıcanlı Kebap
Bevande
Ayçin Hanım Şerbetleri
Sorbetto di Rose
Demirhindi Şerbeti
Kızılcık Şerbeti
Latakya Şerbeti
Caffe' Turco
Caffe' Terebinto
Caffe' Arabo
Acqua Minerale
Acqua
Spremuta Fresca di Melagrano di Antakya
Kuru Naneli Ayran
Ayran(yoghurt da bere) Naturale
Bevanda alla Rapa Gialla
Cola
Dolci di Mehmet Deveci
Ateşte Künefe
Peynirli Hasır
Fıstıklı Kadayıf
Antakya Künefe
Belluriye
Tahinli Kıtır Kabak
Dolce di Noci
Dolce di Zucca
Kıtır Karışık
Kömbe
Akdeniz Fıstığı
Dahiye Sultan Yemekleri
Dahiye Sultan Yemekleri
GALLERIA
İç Mekan
Dış Mekan
ANTAKYA BAKKALI
HATAY GURME
KUWAIT
PRENOTAZIONE
Rezervasyon
444 7
CONTATTI
MEDIA
Türkçe
English
Français
Italiano
Español
العربية
© 2013 AKDENİZ HATAY SOFRASI.
Tutti i Diritti Riservati.
I Piatti Locali di Akdeniz
Kıymalı Humus
Si prepara con carne tritata a coltello, humus freddo e il burro.